Τα σεμινάρια αφορούν εργαζομένους που ασχολούνται με τα παρακάτω αντικείμενα:

  • Παραγωγή, επεξεργασία, αποθήκευση, μεταφορά, διακίνηση τροφίμων
  • Λιανικό εμπόριο, διάθεση τροφίμων, μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική
  • Εργαστήριο παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων

Ενδεικτικές επιχειρήσεις:

  • Οβελιστήρια
  • Ταβέρνες
  • Εστιατόρια
  • Εργαστήρια τροφίμων
  • Ζαχαροπλαστεία
  • Αναψυκτήρια
  • Καφετέριες
  • Περίπτερα
  • Αποθήκες τροφίμων και εταιρείες διανομής τροφίμων

Βασικές Ενότητες

  • Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων
  • Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών
  • Tροφο-δηλητηριάσεις και η παρεμπόδηση τους
  • Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων
  • Το εργασιακό περιβάλλον
  • Πρακτικές καθαρισμού
  • Κοινά μιάσματα και έλεγχος αυτών
  • Νομοθεσία υγιεινής τροφίμων

Φόρμα Ενδιαφέροντος





Share this: