Τμήμα BASIC-2

Ενδεικτικό Πρόγραμμα Σπουδών

Πιστοποίηση ECDL – 3 ενότητες

Πιστοποίηση στην ενότητα ECDL Παρουσιάσεις (P. Point)

Ήρθε η στιγμή να εντυπωσιάσεις τον καθηγητή σου με την εργασία που ετοιμάζεις μήνες; Μάθε πώς να κερδίζεις τις εντυπώσεις με την ενότητα Παρουσιάσεις (P. Point)

Πιστοποίηση στην ενότητα ECDL Υπολογιστικά Φύλλα (Excel)

Χρειάζεται να δουλεύεις με πολλά δεδομένα; Να βγάζεις συμπεράσματα γρήγορα, σωστά και τεκμηριωμένα; Γίνε guru του Excel με την ενότητα Υπολογιστικά Φύλλα.

Πιστοποίηση στην ενότητα ECDL Χρήση βάσεων δεδομένων (Access)

Με την ενότητα αυτή θα είστε σε θέση να δημιουργείτε μια απλή βάση δεδομένων και να προβάλετε τα δεδομένα της βάσης με διάφορες μεθόδους. Θα χρησιμοποιείτε φίλτρα και ερωτήματα για να μπορείτε να ανακτήσετε συγκεκριμένες πληροφορίες από μία βάση δεδομένων. Επίσης, θα είστε σε θέση να δημιουργείτε συνήθεις εκθέσεις/αναφορές και να προετοιμάζετε περιεχόμενο προς εκτύπωση ή προς ηλεκτρονική διάθεση

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συμπλήρωσε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου άμεσα, για την πληρέστερη ενημέρωση και καθοδήγησή σου.


    Δηλώνω υπεύθυνα ότι παρέχω, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7 και 9 του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (Γ.Κ.Π.Δ. /Ε.Ε. 679/2016 καθώς και με τις αντίστοιχες ισχύουσες διατάξεις που αφορούν σε αυτό, κατόπιν της ένταξής του στην εθνική νομοθεσία), τη ρητή συγκατάθεσή μου στον φορέα κατάρτισης COMPUTER.GR και αποδέχομαι τη συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών μου δεδομένων, για την εξυπηρέτηση των σκοπών του προγράμματος κατάρτισης, στο οποίο αιτήθηκα τη συμμετοχή μου.
    Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό (newsletters) και ενημερώσεις από το ComputerGr.