Πιστοποίηση LTE - Online εξετάσεις Αγγλικών LTE

Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση Αγγλικών (LTE) – Πάρτε άμεσα και οικονομικά A1 – C2 αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ εξ αποστάσεως από το σπίτι σας με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading και Listening (ούτε έκθεση, ούτε προφορικά) για άμεση μοριοδότηση.

Λεπτομέρειες Προγράμματος

Η διαφοροποίηση του κέντρου μας σε σχέση με άλλα κέντρα είναι το γεγονός ότι ΔΕΝ είναι απαραίτητο να κάνετε επιπλέον μαθήματα με κάποιο καθηγητή.
Η προετοιμασία σας γίνεται οποιαδήποτε ώρα και ημέρα σας βολεύει με αποτέλεσμα να μειώνεται τόσο ο χρόνος που αφιερώνετε για την προετοιμασία σας, όσο και το κόστος του πτυχίου.

Συγκεκριμένα σας παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στην e-class ηλεκτρονική πλατφόρμα online-seminaria , στην οποία θα βρείτε ολοκληρωμένο ασκησιολόγιο, υλικό προετοιμασίας, τεστ πολλαπλών επιλογών, κείμενα reading, audio files και τεστ που προσομοιάζουν στην εξέταση και τα οποία μπορείτε να επαναλάβετε άπειρες φορές, ώστε να πετύχετε στην εξέτασή σας!

Το ComputerGr αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ παρέχει σε όλη την Ελλάδα εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως την πιστοποίηση LTE για την Αγγλική γλώσσα που αναγνωρίζει το ΑΣΕΠ για όλα τα επίπεδα της γλωσσομάθειας, A1, A2, B1,B2, C1, C2 και αφορά τους όλους τους ενήλικες.


Ποιο αναλυτικά:
-Αν έχετε ήδη επίπεδο Β1 ή Β2 , τότε μπορείτε να εξασκηθείτε στο ΔΩΡΕΑΝ υλικό που σας παρέχουμε στην e-class ηλεκτρονική πλατφόρμα online-seminaria, και να επιτύχεται επίπεδο C1 ή C2
– Αν έχετε αρκετή εξοικίωση με την αγγλική γλώσσα, αλλά όχι πιστοποίηση Β2, τότε χρησιμοποιώντας την e-class ηλεκτρονική πλατφόρμα online-seminaria, μπορείτε να αποκτήσετε τουλάχιστον Β2 (χωρίς να αποκλείεται και η C1 ή C2 στην ίδια εξέταση, αναλόγως το επίπεδο εξοικείωσης με την αγγλική γλώσσα).
-Αν έχετε πολύ μικρή εξοικείωση τότε χρησιμοποιώντας την e-class ηλεκτρονική πλατφόρμα online-seminaria, μπορείτε να αποκτήσετε πιστοποίηση τουλάχιστον από Α1 έως Β1 (ή Β2 ή C1 ή C2 στην ίδια εξέταση , αν έχετε μεγάλη εξοικείωση με την αγγλική γλώσσα)
-Αν είστε τελείως αρχάριος στην αγγλική γλώσσα, τότε θα χρειαστείτε ένα καθηγητή για να σας μάθει τα βασικά και ταυτόχρονα να χρησιμοποιείτε την e-class ηλεκτρονική πλατφόρμα online-seminaria, ώστε να επιτύχετε το επίπεδο που επιθυμείτε.


Το μυστικό της επιτυχίας είναι η πλήρης προσομοίωση εξετάσεων και οι άπειρες φορές που μπορείτε να επαναλάβετε τα τεστ, ώστε να πετύχετε μεγαλύτερο βαθμό στην εξέτασή σας.

Εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ (με την μέθοδο πολλαπλών επιλογών) μόνο σε READING – LISTENING (ούτε ΕΚΘΕΣΗ ούτε προφορικά). Οι εξ αποστάσεως εξετάσεις είναι διαβαθμισμένες που σημαίνει ο υποψήφιος μπορεί στο ίδιο τεστ να καταφέρει να πάρει από A1 έως και C2 !!!

Fast: Kλείσε την εξέτασή σου έως και 4 ώρες πριν την κάνεις online. Αποτελέσματα σε 2 εργάσιμες μέρες.
Flexible: 24/7 – Online εξέταση από το σπίτι ή το γραφείο. Όποια ημέρα και ώρα της εβδομάδας εσύ επιλέξεις, 
Friendly: Eξετάζεσαι σε real-life γλωσσικές δεξιότητες στο Listening & Reading. Placement test που δίνει πιστοποιητικό σε όλους ανάλογα με την απόδοσή τους.

Το ComputerGr σας παρέχει ολοκληρωμένο ασκησιολόγιο, υλικό προετοιμασίας, τεστ πολλαπλών επιλογών, κείμενα reading, audio files και τεστ που προσομοιάζουν την εξέταση ώστε να πετύχετε!

Δίνετε εξετάσεις από το σπίτι σας άμεσα και οικονομικά ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ!

 

Οι LanguageCert Online εξετάσεις με απομακρυσμένη, ζωντανή τηλεπιτήρηση είναι μία νέα υπηρεσία που επιτρέπει στους υποψηφίους να κάνουν την εξέτασή τους οποτεδήποτε. Ο υποψήφιος μαθαίνει την βαθμολογία του εκείνη την στιγμή και τα επίστημα αποτελέσματα βγαίνουν σε 2 ημέρες

Το μόνο που χρειάζεται ο υποψήφιος είναι έναν υπολογιστή, web κάμερα και αξιόπιστη σύνδεση στο internet. Ένας εκπαιδευμένος επιτηρητής είναι πάντα online για να καθοδηγεί, να υποστηρίζει και να επιβλέπει τον υποψήφιο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εξέτασης.

Η εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών LTE  για όλα τα επίπεδα είναι ένας καινοτόμος τρόπος διεξαγωγής εξετάσεων που οδηγεί στην ίδια πιστοποίηση με αυτή που προκύπτει μέσω εξετάσεων σε εξεταστικό κέντρο: ίδια εξέταση, ίδιο πιστοποιητικό, ίδια αναγνώριση.

 • Online Exams: 60 – 90 λεπτά
 • Listening: 25-40 λεπτά
 • Reading:  35-50 λεπτά
 • Συνολικές ερωτήσεις Πολλαπλών Επιλογών: 56

Η εξέταση μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας και οποτεδήποτε (24/7) online με live τηλε-επιτήρηση

 • Έως 31 ΜΑΡΤΙΟΥ:160€
 • Κερδίστε ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση 20% συνδυάζοντας το με Πιστοποίηση Πληροφορικής.
 1. Αγόρασε την εξέτασή σου
 2. Προγραμμάτισε την εξέταση όποτε σε βολεύει
 3. «Κατέβασε» το λογισμικό για την εξέταση
 4. Προετοίμασε τον χώρο σου
 5. Κάνε την εξέταση
 6. Παρέλαβε τα αποτελέσματά σου

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 23210 55532 και θα σας ενημερώσουμε πλήρως σχετικά με το πρόγραμμα LanguageCert Online

Η πιστοποίηση ισχύει εφ’ όρου ζωής – δεν χρειάζεται καμία ανανέωση!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

[cf7form cf7key="form_copy"]