Πληροφορική – Τμήματα Ενηλίκων – ECDL

Βασικό πακέτο 3 ενοτήτων

Το πακέτο αυτό οδηγεί σε πιστοποίηση φορέων πιστοποιημένων από τον ΕΟΠΠΕΠ και αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ σε όλες τις προκυρήξεις.

Πλήρες πακέτο 6 ενοτήτων

Τμήματα Advanced

 • Γίνετε η πιο up-to-date εκδοχή σας στις ψηφιακές σας δεξιότητες!
 • Δημιουργήστε το προσωπικό σας ECDL Profile!
 • Θέλετε να αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες στα αντικείμενα που επιθυμείτε και στο επίπεδο που σας ταιριάζει, τόσο για τις ανάγκες τις εργασίας σας όσο και για τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας; Επιλέξτε εκπαίδευση και πιστοποίηση μαζί στην ενότητα ή στο πακέτο ενοτήτων που επιθυμείτε.

  Δείτε αναλυτικά εδώ:

  https://www.ecdl.gr/products/ECDL-Profile

Εξειδικευμένα τμήματα

Γι’ αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος


  Δηλώνω υπεύθυνα ότι παρέχω, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7 και 9 του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (Γ.Κ.Π.Δ. /Ε.Ε. 679/2016 καθώς και με τις αντίστοιχες ισχύουσες διατάξεις που αφορούν σε αυτό, κατόπιν της ένταξής του στην εθνική νομοθεσία), τη ρητή συγκατάθεσή μου στον φορέα κατάρτισης COMPUTER.GR και αποδέχομαι τη συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών μου δεδομένων, για την εξυπηρέτηση των σκοπών του προγράμματος κατάρτισης, στο οποίο αιτήθηκα τη συμμετοχή μου, καθώς επίσης έχω διαβάσει και αποδεχτεί τους όρους χρήσης Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)
  Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό (newsletters) και ενημερώσεις από το ComputerGr.