ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ PHOTOSHOP CS6

Ιδανικό  σεμινάριο  για γραφίστες και λάτρεις των φωτογραφιών. To Adobe Photoshop είναι μια ισχυρή εφαρμογή δημιουργίας και επεξεργασίας γραφικών και αποτελεί τη βασική εφαρμογή για τη δημιουργία και την επεξεργασία εντυπωσιακών ψηφιακών φωτογραφιών.

  • Βήμα βήμα παρουσιάζονται οι δυνατότητες της εφαρμογής για τη διόρθωση και την βελτίωση ψηφιακών φωτογραφιών, για την σύνθεση  και το συνδυασμό πολλών φωτογραφιών σε μία εικόνα ή για την αφαίρεση ενός ατόμου ή ενός αντικειμένου από μια φωτογραφία, για  την εισαγωγή  κειμένου σε μια εικόνα με εντυπωσιακό τρόπο,  καθώς και για τη χρήση φίλτρων και  τη χρήση του  μοναδικού πινέλου  mixer brush.

    Στο τέλος του σεμιναρίου θα είστε σε θέση να κινήστε άνετα μέσα στο περιβάλλον της εφαρμογής, γνωρίζοντας τα εργαλεία, τις  παλέτες, τις εντολές,  τα φίλτρα και τις πολλές και διαφορές δυνατότητες της εφαρμογής ώστε να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε εντυπωσιακές ψηφιακές εικόνες!

ΚΟΣΤΟΣ: Από 260 ΜΟΝΟ 99€

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 120 Ώρες / 4 Μήνες

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου χορηγείται Βεβαίωση Σπουδών από το πιστοποιημένο Κέντρο Πληροφορικής, Ρομποτικής & Δια Βίου Μάθησης ComputerGr.

H επιμέλεια του Σεμιναρίου έγινε από την ομάδα του online-seminaria.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος    Δηλώνω υπεύθυνα ότι παρέχω, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7 και 9 του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (Γ.Κ.Π.Δ. /Ε.Ε. 679/2016 καθώς και με τις αντίστοιχες ισχύουσες διατάξεις που αφορούν σε αυτό, κατόπιν της ένταξής του στην εθνική νομοθεσία), τη ρητή συγκατάθεσή μου στον φορέα κατάρτισης COMPUTER.GR και αποδέχομαι τη συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών μου δεδομένων, για την εξυπηρέτηση των σκοπών του προγράμματος κατάρτισης, στο οποίο αιτήθηκα τη συμμετοχή μου, καθώς επίσης έχω διαβάσει και αποδεχτεί τους όρους χρήσης Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)
    Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό (newsletters) και ενημερώσεις από το ComputerGr.