Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα - Κατάρτιση

πρόσκληση 2/2022

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε άμεσα.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΝΑΤΣΙΚΑΣ Κ. & ΣΙΑ ΕΕ-COMPUTER.GR, είναι πάροχος κατάρτισης για το Νομό Σερρών (Α.Π. 3.3280) για το πρόγραμμα Κοινωφελoύς Εργασίας για την πρόσκληση 2/2022 του ΟΑΕΔ.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε άμεση  ενημέρωση για τα προγράμματα κατάρτισης  που θα υλοποιηθούν , το χρονικό ορίζοντα, και τις παροχές του προγράμματος, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

 •    25 χρόνια εμπειρίας του ComputerGr στο χώρο της Εκπαίδευσης, Κατάρτισης , Δια βίου μάθησης και Πιστοποίσης προσόντων.

  • Συνεργασία με παγκόσμιους φορείς πιστοποίησης δεξιοτήτων(PEOPLECERTGLOBALCERT)
  • Άριστη υλικοτεχνική υποδομή, φιλικό περιβάλλον, άριστα καταρτισμένοι εκπαιδευτές και πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει προσωπικό.
 • Θεωρητική κατάρτιση 150 ωρών

 • Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης.

Για να ενεργοποιήσετε την επιταγή κατάρτισης που δικαιούστε και να ξεκινήσετε άμεσα την θεωρητική κατάρτιση, μπορείτε προσκομίσετε  στο κέντρο μας ή  να αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά σε μορφή pdf, png, jpeg (φωτογραφία ή scan) :

 1. Τον Αριθμό της αίτησης συμμετοχής τουςστη δράση μέσα από το σύστημα του ΟΑΕΔ
 2. Αντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας ή του διαβατηρίου.
 3. Βεβαίωση από τον επιβλέποντα φορέα (Δήμο ή Περιφέρεια), ότι απασχολείται στο συγκεκριμένο επιβλέποντα φορέα στο πλαίσιο της υπ΄ αριθ. 2/2022 Δημόσιας Πρόσκλησης του ΟΑΕΔ, όπου θα αναφέρεται η ημερομηνία πρόσληψης και η προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης του οκταμήνου (Θα σας ενημερώσουμε πότε θα ζητήσετε τη βεβαίωση
  από το Δήμο, όχι τώρα).
 4. Το πιστοποιητικό χρήσης Η/Υ για τις τρεις βασικές ενότητες(αν υπάρχει)

 Αν κάποιος δεν γνωρίζει πώς να βρει την αίτηση συμμετοχής του στη δράση ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:


– ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.

 1. Μετά την πρόσβασή σας στο πληροφοριακό σύστημα του ΟΑΕΔ με τους κωδικούς σας, από το μενού που εμφανίζεται δεξιά επιλέγετε ΑΙΤΗΣΕΙΣ.
 2. Βρίσκετε την αίτηση για το πρόγραμμα της Κοινωφελούς που συμμετέχετε και επιλέγοντας τον φακό που βρίσκεται στα αριστερά, μπαίνετε μέσα στην αίτηση (Δείτε εδώ).
 3. Στην επόμενη οθόνη που θα μεταβείτε, κάνετε printscreen, όπου θα πρέπει να φαίνονται τα προσωπικά σας στοιχεία μαζί με τον αριθμό της αίτησης (Δείτε εδώ).

Μπορείτε να στείλετε τα δικαιολογητικά στο info@cschool.gr ή να επικοινωνήσετε στο 23210 55532

Αν θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε το κέντρο μας στη Μαραγκουδάκη 8, πλ. Ελευθερίας, Σέρρες και να κάνουμε μαζί την παραπάνω διαδικασία.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος


  Δηλώνω υπεύθυνα ότι παρέχω, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7 και 9 του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (Γ.Κ.Π.Δ. /Ε.Ε. 679/2016 καθώς και με τις αντίστοιχες ισχύουσες διατάξεις που αφορούν σε αυτό, κατόπιν της ένταξής του στην εθνική νομοθεσία), τη ρητή συγκατάθεσή μου στον φορέα κατάρτισης COMPUTER.GR και αποδέχομαι τη συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών μου δεδομένων, για την εξυπηρέτηση των σκοπών του προγράμματος κατάρτισης, στο οποίο αιτήθηκα τη συμμετοχή μου, καθώς επίσης έχω διαβάσει και αποδεχτεί τους όρους χρήσης Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).
  Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό (newsletters) και ενημερώσεις από το ComputerGr.