ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΩΣ 31/12/2023

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE ΜΟΝΟ 100€

  • ΔΩΡΕΑΝ η προετοιμασία και όλα τα τεστ προσομοίωσης εξετάσεων. ΟΛΑ από τον υπολογιστή του σπιτιού σας με την δική μας καθοδήγηση.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, συμπληρώνοντας στο πεδίο “Ενδιαφέρομαι για”: “Πιστοποίηση LTE”

Δες λεπτομέρειες για την Πιστοποίηση LTE – Online εξετάσεις Αγγλικών LTE

ΕΔΩ

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος


    [select menu-937 "-" "Voucher ανέργων" "Voucher Τουρισμός" "Voucher Εργαζομένων" "Voucher ανέργων -Προσωπικό Ασφαλείας -SECURITY" "Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα" "Voucher 30-49" "Σεμινάριο: "Πρώτες βοήθειες για τον τετράποδο φίλο σου"" "Πιστοποίηση LTE" "Ρωσικά για τον Τουριστικό τομέα" "online-seminaria"]


    Δηλώνω υπεύθυνα ότι παρέχω, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 7 και 9 του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων (Γ.Κ.Π.Δ. /Ε.Ε. 679/2016 καθώς και με τις αντίστοιχες ισχύουσες διατάξεις που αφορούν σε αυτό, κατόπιν της ένταξής του στην εθνική νομοθεσία), τη ρητή συγκατάθεσή μου στον φορέα κατάρτισης COMPUTER.GR και αποδέχομαι τη συλλογή, επεξεργασία και αποθήκευση των προσωπικών μου δεδομένων, για την εξυπηρέτηση των σκοπών του προγράμματος κατάρτισης, στο οποίο αιτήθηκα τη συμμετοχή μου, καθώς επίσης έχω διαβάσει και αποδεχτεί τους όρους χρήσης Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)
    Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό (newsletters) και ενημερώσεις από το ComputerGr.